header image

Communication is HOT. Honest, Open & Two-way

 Bij KineQuick proberen we continu onze service te verbeteren door de communicatiekanalen uit te breiden. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren, maar ook online kan je ons contacteren.

Natuurlijk hangt de aard van je probleem af van het medium dat je nodig zal hebben. We zetten alles even op een rijtje:

 

  • Administratie: bij onze collega’s Vanessa, Alda en Kris kan je terecht voor vragen over facturatie, boekhouding en contractvoorwaarden. Voor vragen rond boekhouding en facturatie belt u best in de voormiddag. Voor vragen over uw contract, licentie en algemene ondersteuning belt u best in de namiddag. Zij zijn steeds bereikbaar op ons algemeen nummer: 011 52 57 06.
  • Helpdesk: van 8:00 tot 17:00 kan je terecht bij onze helpdeskmedewerkers Axel en Ludo op het nummer 011 64 84 00. Zij proberen zo snel mogelijk het probleem met je programma te achterhalen en nemen zo nodig de computer even over. Zij doen dit uiteraard steeds met een lach.
  • Mail: alle medewerkers zijn in staat om op je mails te antwoorden via ons communicatieprogramma. Op die manier proberen wij een vlotte service te garanderen en zo snel mogelijk te antwoorden.
  • Website: binnenkort wensen wij een chatfunctie toe te voegen aan onze website. Op die manier kan u uw vraag meteen stellen terwijl u een aankoop van onze software overweegt. Hou onze site dus in de gaten via : q-top.be
  • Facebook: wij zijn via de Facebook pagina KineQuick ook bereid te antwoorden op al uw vragen. Indien u buiten de kantooruren stuurt krijgt u een standaardantwoord terug van ons. Wij behandelen uw vraag nadien zo snel mogelijk en soms nog tot in de late uren.
  • Twitter: hier kan u terecht voor dringende vragen. Wij communiceren via dit kanaal ook problemen met ons programma of ons netwerk. Indien er zich dus een algemeen of dringend probleem voordoet kan u dat op onze KineQuick Twitter-pagina lezen. Je kan daar dus steeds een kijkje nemen over je probleem alvorens de helpdesk te bellen.
  • Op deze websites kan u terecht voor meer informatie over onze producten KineQuick en KineQuick Connect

 

Q-top employees