header image

KineQuick software genomineerd als Trends Gazelle 2023 in Limburg

Spannend nieuws voor KineQuick en haar gebruikers! De toonaangevende software in de kinesitherapie is genomineerd als Trends Gazelle 2023 in Limburg. Voor het tweede jaar op rij.

KineQuick biedt een uitgebreide, alles-in-één oplossing. De software stroomlijnt de dagelijkse werking van een kine kabinet en verhoogt de productiviteit en efficiëntie. Deze erkenning is een bewijs van het harde werk en de toewijding van het KineQuick team in het leveren van een geavanceerde oplossing ‘waar je blij van wordt’.

De Trends Gazelle award erkent de snelst groeiende bedrijven per provincie, gebaseerd op factoren zoals omzetgroei en financiële stabiliteit. Deze nominatie is een enorme prestatie voor KineQuick en benadrukt haar positie als toonaangevende speler in de markt. Het team van KineQuick is trots op deze erkenning en is vastbesloten om haar gebruikers de best mogelijke ervaring te blijven bieden.

Kortom, de tweede nominatie van KineQuick als Trends Gazelle 2023 in Limburg is een welverdiende erkenning van de voortdurende inzet van gebruikers en medewerkers en daar zijn we trots op.