header image

KineQuick stelt voor… Adriano

Ik ben Adriano D’Amires, inmiddels 35 jaar. Ik ben geboren en nog steeds woonachtig te Houthalen in Limburg. Ik heb Italiaanse en Sloveense roots, daar haal ik waarschijnlijk ook bepaalde karaktertrekken vandaan. Vergis je niet, ik ben geen typisch Mediterraans persoon. Ik ben over het algemeen een kalm persoon, die het leven met een korrel zout heeft leren nemen. Humor is mijn wapen. Ik lach graag en ik maak mensen ook graag aan het lachen. Mensen laten lachen zorgt ervoor dat ze zich sneller openstellen en zich comfortabel voelen. Dat vind ik belangrijk.

In 2002 ben ik afgestudeerd als electronicus en beveiligingsspecialist. Door de onstabiele markt in de industriële sector in die periode heb ik daar echter nooit echt werk in gevonden. Ik heb eerst een tijdje in de logistieke sector gewerkt, maar dat was op lange termijn niet echt mijn ding.

Mijn passie voor webgerelateerde onderwerpen heeft ervoor gezorgd dat ik aan de slag kon als programmeur. Ik volgde een opleiding Webdeveloper en in mei zal ik 5 jaar werkzaam zijn bij KineQuick als webdesigner – webdeveloper. Ik ben dus verantwoordelijk voor alle websites, applicaties en opdrachten die te maken hebben met programmeren en ontwerpen voor het web.

Projecten die reeds op mijn naam staan zijn de KineQuick online agenda, de KineQuick Connect Webagenda voor patiënten , onderhouden van de websites van Q-Top, KineQuick en KineQuick Connect, enzovoorts. Indien je hier een probleem mee hebt ben ik de persoon die dit voor jou gaat oplossen.
Ik ben niet direct betrokken bij het ontwikkelingsproces van KineQuick en KineQuick Connect. Waar ik me wel mee bezig houd zijn de conversies van klanten die onze programma’s willen gebruiken. Ik help hierbij met het overzetten van patiëntengegevens uit andere programma’s.

De ICT-sector is een omgeving waarin alles snel wijzigt, dus continue bijscholen en up-to-date blijven is een must. Doordat de interesse voor computers en programmering er al van jongs af aan is vormt dit uiteraard geen enkel probleem.
Ik heb werk gevonden met veel variatie en ik heb bovendien van een hobby mijn vaste job kunnen maken. Doe daar nog eens fijne collega’s bij en het kan niet stuk. Ik sta dan ook graag klaar voor hen als ze met een probleem zitten.

Buiten het werk hou ik me voornamelijk bezig met mijn gezin, met mijn lieve vrouw en ons zoontje dat nu 2 jaar oud is. Zoals jullie waarschijnlijk wel (of nog niet) weten, neemt het opvoeden van kinderen enorm veel tijd in beslag. Spelen, eten, opruimen het houdt niet op.
Indien ik toch wat vrije tijd heb ga ik graag mountainbiken in de bossen. Ik hou van de uitdaging en de connectie met de natuur. Het is mijn manier om me af te zonderen en mijn hoofd leeg te maken. Daarbuiten ga ik ook graag dingen doen met vrienden. Een filmpje meepikken in de cinema of met vrienden uit eten gaan kan altijd voor mij. Dat is wie ik ben in een notendop.

Adriano D’Amires
Webdesigner – Webdeveloper
4,5 jaar actief bij KineQuick