header image

KineQuick stelt voor… Alda

Medewerkster bij Q-Top

Ik ben Alda Cox. Ik heb een opleiding Secretariaat-Moderne Talen gevolgd aan het PHHI te Hasselt. Dit is nu de PXL Hogeschool geworden.

Ik heb reeds verschillende jobs uitgeoefend in verscheidene bedrijven: van Administratief medewerker tot Secretariaat, maar ook Assistente in de verkoop en Directie-secretaresse. Sinds januari 2012 ben ik in dienst bij Q-Top, waar ik ben aangeworven als administratief medewerkster. Ik deed aanvankelijk de algemene administratie en assisteerde in de verkoop. In 2016 is Vanessa bij ons komen werken en is ook mijn jobinhoud veranderd.  Samen doen wij nu de algemene administratie. Vanessa assisteert in de verkoop en ik heb boekhoudkundige taken overgenomen. Op die manier ben ik ook verantwoordelijk geworden voor de financiële klantopvolging.

Ik ben gehuwd en ik heb 2 zonen. De oudste is 24 en de jongste is 20. Ik woon in Maasmechelen aan de rand van een groot bos. Voor een natuur- en dierliefhebber als ik is dit een prachtige plaats om te wonen. Samen met mijn Sheltie, Brisky, heb ik al vele lange boswandelingen gemaakt. Hij is inmiddels 15 jaar geworden, dus dat is nu wat moeilijker voor hem. Daarom maken we nu dagelijks een korte boswandeling. Ik hou ook veel van vogels. Onze tuin hangt vol met allerlei voedersystemen en er hangen ook enkele nestkastjes. Ieder voorjaar komen de pimpelmezen en koolmezen hier hun nestje bouwen. Ik geniet dan met volle teugen van hun aanwezigheid.

Reizen is nog iets wat ik graag doe. Samen met mijn echtgenoot en vrienden gaan we regelmatig op citytrip. Ieder jaar staat er ook een luie strandvakantie op het programma. Reizen is voor mij de ideale manier om mijn batterijen terug op te laden.
Dit is in een notendop wie ik ben.

Alda Cox
Administratie
6 jaar bij KineQuick