header image

KineQuick stelt voor… Axel

Axel van de helpdesk

Ik ben geboren en getogen in Beringen, een echte Limburger dus. Van biologie tot tekenles geven, ik heb al van alles gedaan, maar dit is mijn eerste vaste job. Ik ben dan ook blij dat ik kort bij huis werk gevonden heb. Een halfuurtje op de bus en ik ben er.

In tegenstelling tot hoe mijn stem soms overkomt aan telefoon ben ik wel degelijk een jonge man van 28, geen jonge vrouw. Het stoort me niet als ik eens als “mevrouw” wordt aangesproken door een klant, zolang ze maar niet beginnen te flirten.
Nu ik erover nadenk, ik heb dit voorbije jaar meer succes gehad bij de mannen dan bij de vrouwen.
Ik zit het liefst gewoon thuis met een goed boek dan naar luide feestjes te gaan, dat is me te druk. Een rustig avondje uit eten met vrienden zit er dan weer wel in.

Mijn hobby’s zijn… een beetje van alles. Lezen, tekenen, gamen. Ik ben vijf jaar voorzitter geweest van een wetenschap en filosofie debatclub en ik probeer nog steeds een beetje actief te blijven in dat wereldje. Gelukkig ben ik iemand die heel gestructureerd werkt, anders zou ik het allemaal niet op een rijtje kunnen houden.

Bij Q-Top ben ik, samen met Ludo, verantwoordelijk voor de helpdesk. Ik begin om 9:00 uur met het beantwoorden van mijn mails en ik bel rond voor de conversies die die dag op staan. Afhankelijk van hoeveel dat is, begin ik rond 10:00 uur ook telefoons aan te nemen van de helpdesk. Dat is één van de drukste momenten van de dag, dan moeten Ludo en ik beiden paraat staan om alle telefoontjes op te vangen.
Ludo vertrekt rond 14:00 uur en dan handel ik de rest van de dag alleen af, tot 17:00 uur. Dan heb ik nog 20 minuutjes om de rest van de mails te beantwoorden en licenties voor nieuwe klanten aan te maken voordat ik weer op de bus stap.

Axel Glibert
Helpdeskmedewerker
1 jaar bij KineQuick