header image

KineQuick stelt voor… Isa

Ik ben Isa Cayir, software ingenieur bij KineQuick. Ik ben geboren en getogen in Genk.

Mijn beide ouders zijn van Turkse origine. Ze komen uit kleine dorpjes waar landbouw en veeteelt dé manier van leven is. Waar zij vandaan komen was studeren niet gemakkelijk vanwege het gebrek aan scholen en omwille van financiële beperkingen. Zo’n 50 jaar terug was Turkije ook niet bepaald een stabiel land. Mijn ouders zagen kansen liggen in Europa dankzij de hoge werkgelegenheidsgraad. Zij hebben na veel wikken en wegen de keuze gemaakt om hun thuisland te verlaten en naar België te verhuizen. Mijn vader heeft hier als mijnwerker aan mijn toekomst gebouwd.

Ondanks het feit dat ik studeren niet leuk vond – als kind weet je uiteraard niet beter – hebben mijn ouders hun best gedaan om mij het belang van een goede scholing bij te brengen. Zij hebben mij enorm gesteund doorheen de jaren en toen ik aan de Universiteit van Hasselt ben gaan studeren waren ze trots. Trots dat hun zoon waarmaakte waar zij op hadden gehoopt en hetgeen waarvoor zij hadden gewerkt. Ik ben hun hiervoor ook eindeloos dankbaar.

Hier ben ik dan, bij KineQuick. Ik ben terechtgekomen in een job die ik heel graag doe en ik werk in een omgeving waar ik graag deel van uitmaak. Waarschijnlijk nog belangrijker om me goed te voelen op het werk is dat ik zeer goed kan opschieten met mijn twee bazen. Het helpt me om plezier te vinden in mijn job. Op die manier sta ik niet steeds onder druk.

Voor de rest ben ik een relatief rustig persoon, die misschien ietwat te veel achter de computer zit. Computerspelletjes spelen en Japanse anime kijken zijn mijn grootste hobby’s.

“This was a triumph …”

Isa Cayir
Software ingenieur
2 jaar actief bij KineQuick