header image

KineQuick stelt voor… Micheal

Micheal helpdeskIk ben Micheal Campbell, een enthousiast persoon die graag mensen helpt en dat maakt van mij de perfecte persoon voor de helpdesk. Ik ben een echte teamspeler die niet opgeeft. Doorgaans begint mijn dag met het beantwoorden van mailtjes en vanaf ongeveer 9 uur help ik Ludo met het beantwoorden van telefoontjes van onze klanten. In de namiddag beman ik de helpdesk in mijn eentje. De klant vraagt … Micheal draait … Ondanks mijn recente aanwerving sta ik elke dag opnieuw paraat voor onze KineQuick klanten met deskundig advies, want deze youngster is gedreven door het vak.

Ik ga door het leven als een echte familieman en mijn vrije tijd gaat volledig op in IT bijscholing en hobbies. Ik ben gesetteld met mijn mooie vrouw en geweldige zoontje in ons huis in Lommel, maar ik heb al in elke provincie in Vlaanderen gewoond. Vader worden was voor mij echt een life changer, ik was enorm nerveus, maar ik zou het niet meer anders willen.

Mijn vrije tijd breng ik dan ook het liefst door met mijn gezinnetje, maar daarbuiten hou ik ook van computer games en airsoften. Qua muziekstijl luister ik graag naar hardstyle of hardcore. Dan voel je pas echt een boost. Grasmaaien is voor mij de vervelendste klus die er bestaat en ik kan absoluut niet tegen visgeur. Snoepen is ook nog een hobby van mij. Al die zoete lekkernijen kan ik n iet weerstaan en daar doe je mij een groot plezier mee. Het is daarom niet verrassend dat “Life is like a box of chocolates, you never know what you’re going to get” mijn favoriete quote is, maar hij past ook erg goed bij mijn leven.

KineQuick is voor Micheal … Een wereld van uitdagingen!

 

Micheal Campbell
Helpdesk
2 maanden bij KineQuick