header image

Met twee slimmer dan alleen

Q-Top en Corilus gaan hun krachten bundelen

In 2006 werd Q-Top boven het doopvont gehouden. In de voorbije 16 jaar zijn we uitgegroeid tot Belgische marktleider met meer dan 7000 enthousiaste kinesitherapeuten.

Vandaag zetten we een nieuwe stap. Onze brandende ambitie om voor het perfecte product te gaan en om onze productontwikkeling een boost te geven, heeft ons doen beslissen om dit samen met Corilus te verwezenlijken. Corilus is marktleider in de eerstelijns software. Hun uitgebreide expertise in een multidisciplinaire aanpak en in de connectie met patiënten (via het Helena-portaal) zijn een grote meerwaarde voor onze gebruikers én hun patiënten. KineQuick zal dan ook verder in die richting evolueren. Kennis deling voor de homologatie komt eveneens onze klanten ten goede.

Voor de KineQuick gebruikers verandert er dus niets. Hetzelfde scherm zal hen ’s ochtends verwelkomen en hetzelfde gedreven Q-Top team staat vol enthousiasme klaar. Zij nemen zoals voorheen al de taken op zich; verkoop, facturatie, service en helpdesk vanuit ons kantoor in Houthalen.

We streven ernaar om met ‘dubbele’ energie KineQuick nog meer ‘state of the art’ en toekomstklaar te maken. Samen met Corilus zijn we ervan overtuigd dat we daarin gaan slagen.

Het voltallige Q-Top team