header image

KineQuick stelt voor… Julie

Met de producten van KineQuick zijn jullie intussen al bekend, maar wie zijn de drijvende krachten achter de schermen? Tijd om kennis te maken met alle werknemers bij KineQuick!

Deze maand starten we met onze nieuwste aanwinst, Julie. Zij zal vanaf nu stap voor stap alle communicatie overnemen en verzorgen voor KineQuick.

1 juni 2017 ben ik afgestudeerd met de bachelor Communicatiemanagement en dan begint de stress pas echt. Waar wilde ik heen en wat zou ik gaan doen? Het was me nog steeds niet helemaal duidelijk. Na een aantal sollicitatiegesprekken kwam ik bij KineQuick terecht en toen ging het allemaal in een stroomversnelling. De communicatie werd voorheen steeds gemanaged door een extern communicatiebureau, dus mijn job was onbestaande in dit bedrijf. Recht van de schoolbanken naar een uitdagende job, ik ben met mijn gat in de boter gevallen. Althans, ik denk niet dat er veel afgestudeerden meteen de kans krijgen om hun eigen afdeling te runnen.

Maar genoeg over de job. Wie ben ik : Ik ben een 23-jarig puntje precies. Ik hou van een uitdaging en daarbij pluis ik graag de zaken in mijn eentje uit. Toch ben ik heel slecht in alleen zijn, het liefst ben ik omringd door mensen. Mensen vinden mij vaak matuur voor mijn leeftijd, maar dat snap ik niet, want ik kan soms echt een groot kind zijn. Ik ben ook absoluut geen ochtendmens, maar ik denk dat ik mijn ochtendhumeur tot nu toe goed heb kunnen verbergen voor mijn collega’s. Zoals je ziet kom ik met een  karakter, maar ik geef ook veel terug aan de mensen rondom mij.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan bikram yoga of ga ik eens squashen. Zingen is nog een hobby, maar die beoefen ik tegenwoordig voornamelijk onder de douche. Ik ben ook een groot liefhebber van lekker eten, ik kan daar echt van genieten.

Nu jullie mij een beetje beter kennen kijk ik ernaar uit om kennis te maken met de klanten van KineQuick. Voor vragen kunnen jullie mij via alle social media kanalen van KineQuick bereiken of op mijn mail : julie@qtop.be.

Julie Charlier
Marketing en communicatieverantwoordelijke
20 september 2017 gestart bij KineQuick

 

 

Communication Manager