Functionaliteiten KineQuick

Windows, Mac, Android en iOS

Je hoeft niet meer na te denken welke PC, MAC of welk mobiel toestel je gebruikt. KineQuick heeft voor elk toestel de juiste applicatie. Via je smartphone wordt de camera gebruikt als je wil scannen, verschijnt de patiënt wanneer hij je belt of gidst hij de auto naar je huisbezoek. Razendsnel vind je alle info die je nodig hebt van je patiënt. Behandelingen met al zijn nomenclatuurnummers en documenten worden ‘on the spot’ uitgevoerd. Bij iedere behandeling wordt de verzekerbaarheid online gecontroleerd en aangepast indien nodig, tarieven incluis.

KineQuick op Apple toestellen

Financieel

KineQuick op Windows

Patiënten revalideren is je specialiteit en de financiën zijn waarschijnlijk niet je lievelingstaak. KineQuick zorgt voor de berekening en opvolging van alle inkomsten én voor de opsplitsing per therapeut wanneer je dit wenst.

Gebruik je derdebetaler? Onze kine software beheerst het kluwen van attestering tot betaling en correctiedocument.

Arbeidsongevallen Ethias: automatisch worden de gegevens van de patiënt opgeladen en online gecontroleerd door Ethias. Je ontvangt onmiddellijk de goedkeuring of afwijzing van de verzekeringsmaatschappij. Alles gebeurt volledig digitaal, je hebt dus geen printer nodig voor je facturen. Het dossier is automatisch goedgekeurd voor je de factuur opmaakt.

Wij zorgen dat je patiënt eenvoudig kan betalen. Een QR-code scannen via zijn smartphone of via bankoverschrijving met automatische CODA-koppeling naar je KineQuick boekhouding. Rekening houdend met de verschillende bankrekeningen van iedere therapeut.

Ook de ereloonnota’s tussen collega’s zijn eenvoudig en vrij instelbaar. Automatisch en controleerbaar. Jij houdt je bezig met je praktijk, KineQuick zorgt dat de administratie naadloos verloopt.

eHealth

Mutualiteiten koppelen aan de patiënt, GMD-gegevens downloaden, de juiste gegevens van de dokters opzoeken en selecteren. KineQuick doet het in een oogwenk. Getuigschriften naar de mutualiteit sturen, kan binnenkort online in onze software. Je zal het geratel van je printer nog missen.

KineQuick werknemer Wim V.

GDPR – eigendom van data - veiligheid van kine software

KineQuick werknemer Wim V.

Iedere kinesitherapeut is 30 jaar aansprakelijk voor zijn patiëntengegevens. Wij zorgen dat de data van je kine software beschikbaar blijft, ook als je al van je pensioen aan het genieten bent. En ja, de ‘read only’ versie van KineQuick blijft draaien op je pc zonder extra kost.

GDPR, volledig volgens de meest recente wetgeving gecertificeerd door de grootste datacentra in Europa, gekeurd voor medische gegevens.

Veilig, 24/7 monitoring in datacentra. Unieke database structuur met opsplitsing tussen programma en data. Net zoals een auto niet zonder sleutel start, is het programma de sleutel tot de data die in de Cloud staat.

Gehomologeerd

Natuurlijk, al van het prille begin.

Ben je geconventioneerd, dan heb je recht op de praktijktoelage van €800 per jaar.

Je kan meer informatie hier terugvinden op de website van het Riziv.

KineQuick gehomologeerde software

Geschikt voor elke praktijk

KineQuick open therapie

KineQuick op macOS

KineQuick open therapie

KineQuick op Windows

Specifiek, speciaal, groepspraktijk, diverse locaties….. Onze kine software is aanpasbaar voor ieder kabinet. Osteopathie, personal coach, acupuncturist en alle andere therapeutische behandelingen kunnen ingesteld worden. Verslaggeving, communicatie en facturatie op ieders niveau. Jouw praktijkbeheer gebeurt met alle gebruiksgemak.

Eenvoudige koppeling met onze agendatool met afspraakregels per therapie, therapeut of groepssessie. Volledig zelf in te stellen, naar je eigen voorkeuren.