Bring a Friend

Als gebruiker van KineQuick ben je ervan overtuigd dat:

  • Al je kinesitherapeut collega's een digitale agenda en digitale patiëntendossiers nodig hebben voor een professioneel beheer van hun kabinet.

  • Je vlotter je administratie kan doen met onze kine software en je daardoor meer tijd hebt voor de patiënt.

  • Je door het trekken van uniforme rapporten beter multidisciplinair kan werken.

Cadeau voor de trouwe KineQuick gebruiker

Voor het aanbrengen van nieuwe gebruikers wil het KineQuick team je graag belonen. Want wie ons aanbeveelt is blij met ons en daar streven wij elke dag naar.

Breng je bij ons een nieuwe klant aan en tekent deze in voor een overeenkomst van 1 jaar of 3 jaar dan ontvang je 10% korting op je basislicentie. Als je dat 10 keer doet heb je een jaar lang gratis de applicatie ter beschikking.

Hoe werkt het?

Je unieke link staat in het hoofdmenu onder ‘Diversen’ en kijk vervolgens bij ‘Referral link’. Stuur deze aan je collega en breng ons hiervan op de hoogte. Je collega dient gewoon op de link te klikken en het bestelformulier in te vullen. Wij kijken het contract na, waarna je de beloning op je volgende factuur zal zien.

Cadeau voor nieuwe klanten

Uiteraard zijn we blij met een nieuwe klant. Zeker als wij je mogen verwelkomen dankzij tevreden collega’s. We werken immers hard om de software te zijn waar je blij van wordt.

Bij intekenen op een contract van 1 jaar of 3 jaar via een reeds bestaande KineQuick gebruiker krijg je 10% korting op de basislicentie van KineQuick. Gedurende een heel jaar. Mooi meegenomen, toch?

Hoe werkt het?

Je ontvangt van je collega een unieke link. Klik hierop en vul het bestelformulier in. Volg de stappen om je contract volledig te maken.

Wij kijken je contract na en op de eerste factuur zal je korting al verrekend worden. Zo gemakkelijk kan het gaan.

Heb je nog vragen? Contacteer ons via het nummer 011 52 57 06 of info@kinequick.be.

Klik hier om de reductiecodes te genereren.