Opgelet!: 

Om toegang te krijgen tot deze optie, moet je eerst je KineQuick aan eHealth koppelen. (Kijk naar dit filmpje om te zien hoe je dit doet. Of lees hier...)

Voor het gebruik van deze functie is het noodzakelijk dat de patiënt u toestemming verleent voor toegang tot hun externe data. U kunt deze toestemming vastleggen in het tabblad Externe Diensten - Toegangsbeheer.
1. Klik op het enveloppictogram en vul je wachtwoord in:


Het volgende scherm wordt geopend:


2. Hier kunt u een of meerdere ontvangers selecteren:

Typ het berichtonderwerp en de berichttekst.

Kies of het bericht als belangrijk moet worden gemarkeerd.


3. Op het tabblad Opties kunt u meer opties voor dit bericht selecteren:


Hier kunt u de berichtbeveiliging verhogen en de verzend- / ontvangst- / leesopties instellen.


KMEHR, of Kind messages for electronic healthcare record is een voorgestelde Belgische standaard voor medische gegevens, om de uitwisseling van gestructureerde klinische informatie mogelijk te maken. Deze is opgesteld door het Belgische federale Ministerie van Volksgezondheid en tot stand gekomen in samenwerking met de Belgische industrie.

KMEHR-bericht wordt gebruikt voor het uitwisselen van medische informatie.Het vat de set gegevens samen die een arts nodig heeft om binnen enkele minuten de medische toestand van de patiënt te begrijpen en de continuïteit van de zorg te waarborgen.


4. Klik op Verzenden.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Elevate Your CHM Help Files with HelpNDoc's Advanced Customization Options