QuickStart

1. KineQuick downloaden en installeren

De eerste stap is om KineQuick op uw computer te installeren.

Klik op elke nuttige link hier aan de linkerkant om u bij deze stap te helpen.

2. Configuratie van KineQuick

Nadat u de KineQuick-licentie heeft gekocht, ontvangt u van ons via mail de Connectie ID en het wachtwoord voor het beheerdersaccount.

Bij de allereerste opening van KineQuick wordt u gevraagd de Connectie ID in te vullen.

Volg de stappen zoals ze in de handleiding staan beschreven.

Informatie over conversie

Zijn uw gegevens geconverteerd naar KineQuick vanuit een andere kine-software?

De geconverteerde database bevat al gebruikers die zijn overgezet vanuit uw vorige software.

Dit betekent dat u geen gebruikers hoeft aan te maken, maar direct kunt inloggen met de inloggegevens die u per mail heeft ontvangen.

Elke gebruiker ontvangt een mail met zijn wachtwoord (klik hier om te lezen hoe u uw wachtwoord kunt resetten).

3. KineQuick op je smartphone of tablet

Nadat je KineQuick op je computer hebt geïnstalleerd, kun je de KineQuick Connect App eenvoudig activeren op je mobiele telefoon of tablet door de QR-code te scannen.

Klik hier rechts op de nuttige links voor meer info.

4. Werken met KineQuick Connect

We doen er alles aan om, zowel in de vorm van handleidingen als video’s, zoveel mogelijk informatie te geven over de opties en functionaliteiten van KineQuick.

Klik hier rechts op de nuttige links voor meer info.

5. Je kan op ons rekenen

Webinars

Volg onze gratis webinars met volledige uitleg en mogelijkheid tot vraagstelling.

Deze vinden zowel overdag als ’s avonds plaats (inschrijven is noodzakelijk).

Contact

Heb je nog vragen? Dan staan onze collega’s van de Helpdesk tot je beschikking:

° Telefonisch tussen 08:00u en 17:00u op het nummer 011 52 57 06

° via mail helpdesk@qtop.be

° via het contactformulier